Mekonomen

Vi tar vare på bilen din
Vi har kompetansen bilen din trenger
Vi har lang og bred erfaring

Mekonomen

Mekonomen Bilverksteder

Mekonomen Bilverksteder er profesjonelle verksteder med kunnskap og tidsriktig utstyr for å utføre service og reparasjoner selv på moderne, avanserte biler uansett merke. Du finner i dag over 1000 Mekonomen Bilverksteder i Skandinavia. Det er trygt å vite at det ikke er langt til neste Mekonomen Bilverksted om uhellet skulle være ute eller din bil trenger service.

Mekonomen Mobilitet

Mekonomen Mobilitet gir deg en ekstra trygghet når du er ute på veien, og du skal vite at du kan ringe oss hele døgnet alle dager i året, uansett årsak! Assistansen utføres eksklusivt av Falck, og deres stasjonsnett dekker hele landet hele døgnet. Mekonomen Mobilitet dekker hele Norge og Europa. Mekonomen Mobilitet gjelder ikke for taxibiler i næring.

Når du trenger assistanse

Behøver du assistanse ringer du enkelt til Mekonomen Direkt på tlf 05566, og velg Mekonomen Mobilitet. Ha bilens registreringsnummer tilgjengelig når du ringer oss, så hjelper vi deg raskt. Husk at du alltid må ta på deg refleksvest når du skal sikre området. Sørg også for å plassere varseltrekanten godt synlig og i tilstrekkelig avstand fra kjøretøyet (150 meter).

Mekonomen gjør BilLivet enklere!

Mekonomen tilbyr et bredt og lett tilgjengelig utvalg av billige og innovative løsninger og produkter for forbrukere og bedrifter. Mekonomen er Skandinavias ledende reservedel. Mars 2012 hadde Mekonomen 339 butikker. Både Mekonomenbutikker og Mekonomenverksteder finnes over hele Skandinavia.

Bildeler

I sentrallageret i Strängnäs har vi ca. 67 000 bildeler til 9000 modeller. Gjennom samarbeid med innleide leverandører som leverer direkte til butikker, har Mekonomen tilgang til ytterligere 500 000 produkter.

Nettside

Se gjerne Mekonomens nettside for mer informasjon: mekonomen.no

Kontaktinformasjon

Adresse: Kyrkjevegen 429, 6040 Vigra
Telefon: 70 18 36 35
E-post: post@bilogmekaniske.no

Bil og Mekaniske AS på Facebook